Inloggen kandidaten    contact en route    T+31(0)346 333 333  

Werving & Selectie

Een goed werkend team met op elke functie de passende man of vrouw, dat is het ideaal van elke bestuurder of manager. Maar hoe realiseert u dat als bij een vacature de juiste persoon zich niet in de eigen organisatie aandient?

Zeker als u geen tijd heeft voor een uitgebreid zoekproces, biedt de Veghte uitkomst. De Veghte helpt u snel en gericht aan goede kandidaten.

Samen met u stellen wij een profiel op van de kandidaat die u zoekt. Op basis van de met u afgesproken wervingsstrategie, zoeken wij gericht binnen het werkveld, of hanteren wij een werkwijze die specifiek voor u ontwikkeld is.

 

 

Vragen? Bel ons 0346 - 33 33 33

 

We maken hierbij gebruik van onze database met kandidaten die open staan voor een nieuwe werkkring binnen de zorg of zorgdienstverleners en van ons uitgebreide netwerk van associés.

De doorlooptijd van de wervingsprocedure bedraagt gemiddeld acht tot tien weken. Een half jaar na de start van de kandidaat vindt een evaluatiegesprek plaats met de opdrachtgever en de benoemde functionaris. Als extra service bieden wij de kandidaat deze eerste 6 maanden indien gewenst coaching aan.

Een vacature in uw team hoeft u geen stress meer op te leveren. Met hulp van de Veghte heeft u snel uw team weer op volle kracht.

 

Verder naar Loopbaancoaching en outplacement