Inloggen kandidaten    contact en route    T+31(0)346 333 333  

Succesvolle Maatschap

Maatschappen maar ook vakgroepen moeten zich razendsnel ontwikkelen om te blijven voldoen aan de eisen van de tijd. Fusies, schaalvergrotingen, eisen aan bedrijfsvoering en efficiency en een toenemende druk op kwaliteit en klantvriendelijkheid, zijn maar enkele punten
die kunnen spelen. Ook de druk van buitenaf wordt groter. Inspectie en media kijken kritisch mee met uw functioneren.

Regelmatig worden wij bij de Veghte geconsulteerd over ontwikkelingsslagen naar professionele bedrijfsvoering bij maatschappen. Omdat deze problematiek herkenbaar is voor menige maatschaporganisatie ontwikkelde de Veghte naar aanleiding van best practices, een succesvolle methode om snel en efficiënt tot een verbetering van de bedrijfsvoering te komen.

 

Vragen? Bel ons 0346 - 33 33 33

 

Wat levert De Succesvolle Maatschap u op?

Wanneer u gebruik maakt van het traject De Succesvolle Maatschap worden gezamenlijke doelstellingen en plannen helder geformuleerd en wordt een begin gemaakt aan de realisatie ervan. Er ontstaat transparantie in de maatschap op vakinhoudelijk, organisatorisch en communicatief gebied. Dit leidt op zijn beurt weer tot een betere samenwerking met iedereen waarmee de maatschap te maken heeft, zowel in- als extern. Het resultaat; uw maatschap wordt  een goedlopende -en professionele organisatie met alle voordelen van dien.

Download onze brochure "De Succesvolle Maatschap"

Terug naar advies