Werving & Selectie in de zorg! Wij hebben of vinden de juiste kandidaat voor u

Over de Veghte

De Veghte levert de mensen die uw organisatie naar morgen brengen. Wij richten ons op het inrichten, invullen, ontwikkelen en evalueren van functies voor managers en bestuurders in zorginstellingen.

Kandidaat

Regelmatig zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar goede kandidaten voor vacatures in de zorg. Ziet u geen vacature op onze website die bij u past? Toch komen wij ook dan graag met u in contact.

Opdrachtgever

De klantenkring van de Veghte bestaat uit een brede groep van organisaties in de gezondheidszorg; brancheorganisaties, ggz-instellingen, patiëntenorganisaties, thuiszorg- en V&V-instellingen, welzijnsorganisaties, wetenschappelijke verenigingen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars.

Service image

Onze diensten

Interim- en projectmanagement

Door onze jarenlange ervaring in interim- en projectmanagement en werving & selectie putten wij uit een groot netwerk aan professionele kandidaten voor uiteenlopende opdrachten en functies.

Werving & Selectie

Voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheden en andere instellingen waarvan zorg de kerntaak is, leveren wij professionals voor vaste en tijdelijke functies.

ACADEMIE

Met De Veghte ACADEMIE leveren wij maatwerk trainings- en opleidingstrajecten die samen met u worden ontwikkeld. Hiertoe beschikken wij over een breed netwerk van trainers en deskundigen.

Onze unieke kenmerken

  • Uitsluitend voor de gezondheidszorg
  • Toegewijd en integer
  • Hoge mate van creativiteit
  • Bekend met de wegen binnen de zorg
  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Zorgvuldige afweging van klantbelangen

Statistieken

Afgeronde opdrachten
Lopende opdrachten
Opdrachtgevers
Associés

Opdrachtgevers

Wij werken voor diverse zorginstellingen en bedrijven in de zakelijke dienstverlening met een link naar gezondheidszorg.

logo Zorgpartners Midden-Holland

Zorgpartners Midden-Holland

Manager Thuiszorg
logo Sensire

Sensire

Directeur Wonen met Zorg
logo Insula Dei Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann

Teamleider

adviesbureau voor interim management en werving & selectie

Bekijk vacatures