Werving en selectie

Een goed geoliede wendbare organisatie met op elke functie de passende man of vrouw, dat is het ideaal van elke bestuurder of toezichthouder. In een krapper wordende arbeidsmarkt wordt dit een steeds grotere uitdaging.

Wij helpen u met de werving en selectie van de juiste kandidaten voor een functie in de zorg. Met onze jarenlange ervaring en onconventionele zoekmethodes gaan we de uitdaging aan  om die passende man of vrouw te vinden en te interesseren voor uw organisatie.

Door ons uitsluitend op de zorg te concentreren, hebben wij inmiddels een zeer uitgebreid netwerk in deze sector opgebouwd, niet alleen onder werkzoekenden, maar vooral ook onder werkenden, waar wij het gesprek over een eventuele vervolgstap in zijn of haar carrière mee aan kunnen gaan.

Naast de match met door u aangedragen competenties, beantwoorden wij vooral de vraag: Wat maakt nog meer dat deze kandidaat goed past bij deze organisatie? Dat is voelen, proeven en ervaren. Tenslotte heeft u nu de mensen nodig die uw organisatie naar morgen brengen.