de Veghte ACADEMIE voor opdrachtgevers

Nieuwe managers voor de zorg

Een goed geoliede wendbare organisatie met op elke functie de passende man of vrouw, dat is het ideaal van elke bestuurder of toezichthouder. In een krapper wordende arbeidsmarkt wordt dit een steeds grotere uitdaging. Hoe vindt u de juiste persoon, met de juiste kwaliteiten voor uw organisatie? Wij helpen u met onze jarenlange ervaring en onconventionele zoekmethodes deze uitdagingen aan te gaan. Wij vinden die passende persoon (voor management- en directiefuncties en ook voor specialistische functies in de bedrijfsvoering) en interesseren hem/haar voor uw organisatie.

Met de Veghte ACADEMIE richten wij ons op professionals uit andere branches en stomen hen klaar voor een succesvolle carrière in de zorgsector. Door een doelgericht opleidingstraject, door ondersteuning van ervaren zorgprofessionals en door middel van diverse assessments maken wij een succesvolle overstap van professionals met ervaring in andere branches, naar de zorgsector mogelijk. En de competenties uit andere vakgebieden die deze kandidaten met zich mee brengen, zijn juist vaak heel verfrissend voor een zorgorganisatie.

Waarom de Veghte dit kan?

  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het selecteren van de juiste kandidaten voor functies in de zorg.
  • Wij stomen door kwalitatief hoogwaardige kennisoverdracht kandidaten klaar, om zo versneld aan het werk te gaan in de zorgsector.
  • Wij hebben een groot netwerk met zorgprofessionals, die als coach hun steentje bij dragen aan de ontwikkeling van de niet-zorg kandidaten.
  • Wij hebben een goed oog voor kandidaten die de ambitie en drive hebben om over te stappen naar de zorgsector.

Benieuwd wat wij voor uw zorgorganisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.