De Veghte Academie

Voor nieuwe managers in de zorgsector

Al meer dan 15 jaar is De Veghte gespecialiseerd in het verbinden van mensen in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen tussen professionals en zorginstellingen. Voornamelijk voor directiefuncties, functies direct onder de Raad van Bestuur, HR-managers of professionals, financieel managers of professionals en leidinggevenden in de bedrijfsvoering & ICT zetten wij graag onze kennis en ervaring in.

En waar onze opdrachtgevers het liefst in zee gaan met kandidaten die ervaring hebben in de zorgsector, merken wij dat hier door de krapte op de arbeidsmarkt noodgedwongen een verschuiving plaatsvindt.
Waarom niet kiezen voor iemand die in een andere branche (leidinggevende) ervaring heeft opgedaan? Kan een goede basis van buiten de zorgsector juist ook niet heel veel brengen in de zorgsector? Niet alleen eerder genoten opleidingen doen er toe, maar de juiste persoonlijke competenties zijn ook van groot belang om een succesvolle (leidinggevende) rol in de zorg te vervullen. Wij weten zeker dat hier heel veel mogelijkheden liggen!

De Veghte Academie zorgt ervoor dat professionals uit andere branches worden klaargestoomd voor de zorgsector. Met de diverse trainingen en coaching van zorgspecialisten binnen de Veghte ACADEMIE is een stap naar de zorgsector sneller gemaakt.

 

De Veghte Academie is geregistreerd bij het CRKBO en het NRTO.

         

Bekijk hier de algemene voorwaarden en de gedragscode van de NRTO.

 

Bekijk hier ons klachtenreglement