Onze diensten

Interim- en projectmanagement

De Veghte Interim biedt tijdelijk management voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheden en andere instellingen waarvan zorg de kerntaak is. We kennen de zorg in al zijn complexiteit en van binnenuit. Om te voldoen aan uw vraag naar interim- of projectmanagement, maken wij gebruik van een netwerk van associés van zorgvuldig geselecteerde interim- en projectmanagers en selecteren wij de persoon die het best bij u -en uw vraag- past. Binnen ons netwerk van ervaren associés vindt u een breed scala aan specialismen op alle niveaus.

Werving & Selectie

Een goed geoliede wendbare organisatie met op elke functie de passende man of vrouw, dat is het ideaal van elke bestuurder of toezichthouder. In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt wordt dit een steeds grotere uitdaging. De Veghte helpt u met haar jarenlange ervaring en onconventionele zoekmethodes de passende man of vrouw te vinden en te interesseren voor uw organisatie.

Academie

Binnen iedere organisatie bestaat de behoefte tot leren en ontwikkelen. Soms is daar ondersteuning bij nodig. De Veghte Academie biedt maatwerk trainings- en opleidingstrajecten aan, die in samenspraak met u als opdrachtgever worden ontwikkeld. Hiertoe beschikken wij over een breed en gevarieerd netwerk van deskundigen en trainers in uiteenlopende aandachts- en vakgebieden.

Na een zorgvuldige intake doen wij u een trainingsvoorstel waarin de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Context
  • Titel van de training
  • Doelgroep en niveau
  • Doelstellingen en te behalen eindresultaat
  • De inhoud van de training
  • Looptijd en tijdsbeslag
  • De aan het traject verbonden kosten
  • Kwaliteitsbewaking en evaluatie

Iedere training wordt exclusief voor u ontwikkeld tenzij daar expliciet andere afspraken over gemaakt worden.

De Veghte Academie is een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerde instelling en beschikt over het NRTO keurmerk. Dit garandeert u kwaliteit en maakt tevens dat wij vrijgesteld zijn van het in rekening brengen van BTW.

Onze unieke kenmerken

De Veghte is er uitsluitend voor de Gezondheidszorg. Dat maakt dat wij de sector door en door kennen en begrijpen. Vanuit onze roots is onze passie voor de zorg geboren en verder gegroeid. Bijdragen aan goede en betaalbare zorg zit in onze genen en is de basis voor onze toewijding en integriteit.

Wij bewandelen niet de gebaande paden en zijn creatief in het vinden van de juiste match. Doordat de adviseurs die bij de Veghte werken uit de zorg komen en zorgorganisaties van binnenuit hebben beleefd, weten zij de juiste wegen te bewandelen en hebben zij dan ook goed zicht op de processen, cultuur en medewerkers. Een keuze voor de Veghte is een keuze voor een adviseur en businesspartner met een goede prijs – kwaliteitverhouding, het hart op de goede plek, verstand van zaken en de ambitie om dromen waar te maken.

Wij maken geen snelle sprong naar een voor de Veghte gunstig voorstel maar een zorgvuldige afweging van de belangen van haar klant. Dat levert een langdurige relatie op.