Referenties

Kloek is een Kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie. Sinds 1-1-2021 heeft Kloek een Zorgcontract met Zilveren Kruis, wat betekent dat Kloek afscheid gaat nemen van het PGB. Een PGB administratie vergt hele andere zaken dan een administratie ingericht zoals het zorgkantoor dat wilt. Bert heeft hierbij ondersteunt. Door de juiste match te maken tussen zijn consultant en Kloek hebben we het voor elkaar gekregen dat we ruim binnen de begroting bleven. De gehele AO/IC is neergezet naar volle tevredenheid. In zo’n traject kom je uitdagingen tegen die anders gaan dan gepland of ingeschat. De juiste communicatie, flexibiliteit en vooral meebewegen kunnen dan het verschil maken. Bert heeft zeker laten zien dat hij het belang voor Kloek op de eerste plaats heeft gezet. Mijn complimenten.

– Martin van de Graaf (Algemeen Directeur) –

“Deze week een bijzondere kennismaking gehad met Esther van Zwol, adviseur van de Veghte. Wat verfrissend om met een intermediair te praten die echt interesse heeft in kandidaten en verder kijkt dan een CV. Haar oprechtheid, spontaniteit en humor vallen duidelijk op als kernkwaliteiten. Dankjewel Esther. “

– Dokterswacht Friesland, Bart Sikkens (Directeur a.i.) –

“Esther van Zwol van De Veghte verstaat de ware kunst van het interveniëren. Ze blijkt in staat om zowel de wensen en belangen van de kandidaat als ook die van de opdrachtgever in goede balans te houden. Daarbij is ze eerlijk, aanmoedigend en nuchter. De sollicitatieprocedure verliep zeer plezierig en transparant maar hield het gewicht dat het moet hebben; kan er een goede match gemaakt worden die voor beide partijen winst is. Door haar werkwijze creëert Esther de veiligheid om elkaar echt te ontmoeten. Ik kijk er met veel plezier op terug. “

– IJsselheem, Tineke (Manager Revalidatie & Behandeling) –

“Ik ken de Veghte nu ruim acht jaar en iedere ontmoeting met en bij de Veghte voelt enorm goed. Als interim-manager voel ik mij gewaardeerd, het welkom is altijd hartelijk en belangstellend. Sparren met Bert of Esther, ook wanneer je daar niet in opdracht bent, is altijd mogelijk. Met hen als schaduwmanager “vanaf een afstand” de situatie analyseren en bespreken is waardevol, de juiste vragen worden gesteld en hun deskundige advies doet er toe! Hun eigen stijl van sparren (die is niet uit te leggen, moet je gewoon meemaken) zorgt ervoor dat je als interim-manager altijd aan het roer blijft! de Veghte; no-nonsense, je krijgt wat je verdient.

– Star-SHL, Gerrit Abbink (Interim-manager) –

“De Veghte kenmerkt zich in mijn ervaring door zorgvuldigheid. Er is sprake van een oprechte interesse in de klant-organisatie, die veel verder gaat dan een scan of een oppervlakkige analyse. Daarbij wordt een kritische blik zeker niet geschuwd, maar is er wel altijd een basishouding van samen naar oplossingen zoeken in plaats van oordelen. Eigenlijk gaat het dus niet alleen om zorgvuldigheid, maar ook om integriteit. Uitstekend bureau, dus!”

– Zorgcentra De Betuwe, Ruth Maas (Bestuurder) –

“In één van mijn opdrachten heeft Bert op onderscheidende wijze inhoud gegeven aan zijn rol als schaduwmanager: focus op het resultaat, oog voor het proces, met een juist gevoel voor verhoudingen en een verantwoorde vertegenwoordiging van de belangen van zowel interim manager als opdrachtgever. Plezierig om in een complexe opdracht met hem als klankbord en sparring partner samen te werken!”

– Atlant Zorggroep, Han Willemsen (Interim-manager) –